O nama

“Danas je naljepši dan u životu mom, jer moje srce postaje  dragom Isusu dom. “

Naša priča

Kao dijete znala sam po cijele dane provoditi vrijeme sa majkom u kuhinji radeći razne kolače, a sa ponosom bismo drugi dan gledali sreću na licima svih koji bi ih kušali. Tako sa godinama koje su prolazile ljubav prema izradi raznih slastica bi samo rasla.

2015. godine odlučujem se krenuti  u ostvarenje svojih “slatkih snova”… i tako nastaje Slastičarnica Slatki Snovi.

Kao najveći učitelj i moja knjiga znanja bila je moja majka. Razne recepture koje je ona sakupljala iz generacije u generaciju, danas naše kolače radimo baš po tim recepturama. Kod nas uz mnogobrojne vrste kolača možete i naručiti npr. prave starinske Samoborske kremšnite, slatka koruzna zljevanka, po istim ti recepturama iz obiteljske zbirke.

Uz veliku podršku supruga nastavljamo! Proširujemo postojeću ponudu domaćih kolača, upotpunjenu sa raznim savjetima i receptima, koje je kao dijete suprugov otac slušao od svog pokojnog djeda Mladena i bake Ljudmile Lazić. Mladen Lazić je bio vlasnik prve poznate slastičarnice u gradu Zagrebu pod imenom Slastičarnica Lazić. Iste su se nalazile u današnjoj Gajevoj i Petrinjskoj ulici u Zagrebu, a najomiljeniji kolači tada su bili Jelačić kocke, princez krafne, punch torta, veliki izbor domaćih kolača i razne druge torte.

Također, pratimo i novitete, te se prilagođavamo moderom slastičarstvu. Pratimo trendove iz cijelog svijeta obilazeći poznate svjetske slastičarske sajmove.

Našim entuzijazmom i znanjem trudimo se ostvariti svaku vašu želju kod narudžbe torti i kolača.  Tako se uz vas naši Slatki Snovi ostvaruju 🙂

Svako sretno i zadovoljno lice kada ugleda naručenu tortu baš takvu kakvu je zamislio… Svaka osoba koja kuša kolač koji ga okusom vrati u djetinjstvo… Svako dijete koje će nas se sjetiti kroz neko vrijeme i to baš po kolaču ili torti koja ima okus njegova djetinjstva… e tek tada smo mi ostvarili svoje Slatke Snove!!

Hvala vam što nam vjerujete i što svoje sretne trenutke dijelite s nama!

Slatki Snovi logo

Ul. Brune Bušića 17, Središće
10000, Zagreb